RÓLUNK

RÓLUNK

Team-building / Training / Rendezvény szervzés


A Zöld Smaragd Vendégház ideális lehetőség megszabadulni a mindennapi gondoktól és a stressz feloldására, ugyanakkor kiindulási pont is lehet a természet szerelmeseinek.

16 személy számára tudunk szállást biztosítani és 60 személynek helyet az ebédlőben, minden felszereléssel ami az események megszervezéséhez szükséges (konyhai felszerelés stb.)

Elsősorban különböző zártkörű események szervezésére ajánljuk, nagykorúsítás, születésnap, keresztelő, családi események, csapatépítés,egy bensőséges , hangulatos környezetben. Üzleti partnereinkkel kolaborálva, segítünk felejthetetlen élményeket nyújtani a minket választóknak!

Amit mi kínálunk: kényelmes, jól felszerelt szobák , nyugodt, zöld környezetben, panorámás kitekintővel, kedvező árakkal.

Mindent megteszünk , hogy vendégeinknek nyugodt és kellemes pihenést biztosítsunk, hogy zavartalanul tartózkodhassanak nálunk.

RÓLUNK

Tevékenység

A cég tevékenysége teljes egészében a küldetésre összpontosít, azaz a kapcsolatok fejlesztésére és partneri viszonyra az ügyfelekkel való kielégítésével és a kínált szolgáltatások folyamatos javításával.

Célkitűzés

Az általános cél az idegenforgalmi infrastruktúra minőségének növelése, Kolozs megyei szinten, valamint az idegenforgalmi szálláshelyek iránti kereslet fedezésére , meleg, bensőséges, diszkrét, természethez közeli helyen és olyan embereknél, akiknek vágya kellemes élményt nyújtani vendégeinek.

Üzleti célkitűzés

A vállalkozás, az út elején áll, szilárd etikára alapul, az értékek az őszinteség, a jóhiszeműség, hűség, elkötelezettség, a hatékonyság és a szenvedély. Küldetésünk, hogy felajánlyunk egy felejthetetlen üdülést, egy tiszta és csendes helyen, megfizethető áron.

A panzió zárt körrel rendelkezik!

-Szervezett csoportok -Ünnepi vacsorák -Egyéb rendezvények Kérésre, szerződéses partnereinkkel együtt tudunk biztositani reggelit, ebédet és vacsorát.

Vendégház felszereltsége

A földszinten a "Zöld Smaragd" Vendégház vendégei élvezhetik A teljesen felszerelt közös konyhát: kávéfőző, vízforraló, mikrohullámú sütő, elektromos főzőlap sütővel, mixer, kenyérpirító, hűtőszekrény, mosógép, tágas étkező, nagyvonalú terasz. Van egy másik fedett és felszerelt terasz , grillező és sütővel. A vendégek különböző tevékenységeket élvezhetnek a helyszínen, vagy a környéken, beleértve a túrázást is.

A tetőtérben

A tetőtérben a "Zöld Smaragd" 7 szobával rendelkezik: -3 szoba franciaággyal 200/170, saját fürdőszobával (zuhanyfülke) -4 szoba 2 egyszemélyes ággyal-fürdőszobával (zuhanyfülke), - a befogadóképesség 14 fő. A tetőtérben található egy tágas nappali LED TV-vel és erkéllyel.

A panzió zárt körrel rendelkezik!

A panziót kiskorúak csak felnőtt jelenlétében bérelhetik ! Az Ön kényelméért a vendégházban tilos a dohányzás!