KEZDŐLAP KERESÉS

PENSIUNEA PERLA VERDE

Cazare la pensiune în zona Țara Călatei

A kötelezően kitöltendő mezőket követi a *
ORGANIZARE EVENIMENTE

#Team-building / #Training / #Organizare evenimente

Cauți o locație ideală pentru team-building, training sau vrei sa organizezi un eveniment outdoor corporate sau privat, departe de aglomerația orașului, dar în același timp la doar o oră de Cluj , 15 minute de la Huedin ? Pensiunea Perla Verde/Zöld Smaragd dispune de 14 locuri capacitate de cazare si 60 de locuri sala de mese, inclusiv dotarile aferente pentru evenimente. Spatiul de cazare , la mansardă, este compus din 7 camere cu bai proprii. La parter : sala de mese, spatiu lounge, terasa acoperita, filigorie amenajata cu loc ceaun, gratar,cuptor, bucatarie profesionala complet utilata și o priveliște minunată către peisajul pitoresc al Vârfului Vlădeasa. Se pretează excelent pentru evenimente private, majorate, zile de nastere, botezuri,evenimente familiale, workshop-uri, team building-uri și mese festive. În colaborare cu partenerii nostrii contractuali va putem asigura clipe de neuitat!

Banner

CAMERE

Choose from a variety of sizes and styles.

Három ágyas szoba

Három ágyas szoba

Két ágyas szoba

Két ágyas szoba két személy részére

Francia ágyas szoba

Francia ágyas szoba két személy részére

DESPRE NOI

Choose from a variety of sizes and styles.

ACTIVITATE

Intreaga activitate a firmei este concentrată asupra misiunii acesteia și anume dezvoltarea unor relații si parteneriate cu clienții prin satisfacerea nevoilor acestora și prin îmbunătățirea continuă a serviciilor oferite.

OBIECTIV

Obiectivul general este creșterea calitații infrastructurii turistice la nivelul județului Cluj și acoperirea cererii pentru servicii de cazare turistică în zona Țării Călatei intr-un loc cald, intim, discret aproape de natură și de oameni a cărui dorință este de a oferi o experiență plăcută oaspeților săi.

AFACEREA

Afacerea se bazează pe o etică solidă, având ca valori onestitatea, buna credință, loialitate, implicare, eficiență și pasiune. Misiunea noastră este de a oferi vacanțe de neuitat, intr-o zona curată si liniștita, la prețuri accesibile.

PENSIUENA ESTE CU CIRCUIT INCHIS

- grupuri organizate - mese festive - alte evenimente La cerere, împreuna cu partenerii noștri contractuali putem asigura mic dejun, prânz și cină.