DESPRE NOI

Team-building / Training / Organizare evenimente

Cauți o locație ideală pentru team-building, training sau vrei să organizezi un eveniment outdoor corporate sau privat, departe de aglomerația orașului, dar în același timp la doar o oră de Cluj , 15 minute de Huedin ?

Pensiunea Perla Verde/Zöld Smaragd Panzió te așteaptă!
Dispunem de 16 locuri capacitate de cazare si 60 de locuri sală de mese, inclusiv dotările aferente pentru evenimente.

Spațiul de cazare se află la mansardă, compus din 7 camere cu băi proprii.
Locația dispune de o sală de mese, bucătarie profesională complet utilată, spațiu lounge, terasă acoperită, filegorie amenajată cu loc ceaun, grătar, cuptor, și o priveliște minunată către peisajul pitoresc al Vârfului Vlădeasa.

Se pretează excelent pentru evenimente private, majorate, zile de naștere, botezuri, evenimente familiale, workshop-uri, team building-uri și mese festive. În colaborare cu partenerii noștri contractuali vă putem asigura clipe de neuitat!

DESPRE NOI

ACTIVITATE

Întreaga activitate a firmei este concentrată asupra misiunii acesteia și anume dezvoltarea unor relații si parteneriate cu clienții, prin satisfacerea nevoilor acestora și prin îmbunătățirea continuă a serviciilor oferite.

OBIECTIV

Obiectivul general este creșterea calității infrastructurii turistice la nivelul județului Cluj și acoperirea cererii pentru servicii de cazare turistică în zona Țării Călatei, într-un loc cald, discret, aproape de natură și de oameni, a căror dorință este să ofere o experiență plăcută oaspeților.

AFACEREA

Afacerea se bazează pe o etică solidă, având ca valori onestitate, buna credință, loialitate, implicare, eficiență și pasiune. Misiunea noastră este de a oferi vacanțe de neuitat, intr-o zonă curată si liniștită, la prețuri accesibile.

PENSIUENA ESTE CU CIRCUIT INCHIS

grupuri organizate mese festive alte evenimente La cerere, împreună cu partenerii noștri contractuali putem asigura mic dejun, prânz și cină.

Dotările Pensiunii Perla Verde

La parter , oaspeții Pensiunii Perla Verde, au la dispoziție: bucătărie comună complet utilată: cu aparat de cafea, fierbător apă, cuptor cu microunde, aragaz cu butelie, plită electrică cu cuptor, mixer, prăjitor de pâine, combină frigorifică; mașină de spălat rufe, o sală de mese spațioasă o terasă generoasă, în cadrul clădirii deținem încă o terasă acoperită și utilată pentru ceaun, grătar și cuptor.

La mansardă

La mansardă dispunem de 7 camere după cum urmează: 3 camere cu pat matrimonial 200/170 cu baie proprie (cabină de duș) 3 camere cu câte 2 paturi single cu baie proprie (cabină de duș) 1 cameră matrimonială cu baie proprie cu intrare de pe hol (cabină de duș), In aria mansardei avem un living spatios cu TV led si un balcon.

Pensiunea este cu circuit inchis!

Nu închiriem pensiunea grupurilor de tineri sub 18 ani doar cu însoțitori adulți! Pentru confortul dumneavoastră în pensiune nu se fumează!